top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

ALEVÍ E – Nova victòria en una segona meitat brillant

Els jugadors entrenats per Carles Pulido van sumar un nou triomf al Ramón Farrús amb un últim període trepidant que va servir per tancar el marcador i seguir a la part alta de la taula.


L’Aleví E de l’Atlètic Segre rebia la visita de l’Escola de Futbol de les Garrigues que van veure com ben aviat encaixaven el primer gol del partit. Tot i el matiner gol, els visitants van aguantar amb una intensa pressió als blanc-i-vermells. Al final del primer quart Ayuso va ampliar distàncies amb el segon gol local, resultat amb el que s’arribaria al descans, ja que el segon quart va acabar en empat a 0.


A la represa va seguir la igualtat sobre el terreny de joc, tot i que va arribar un gol més per a l’Atlètic Segre. Però va ser en l’últim període on es va imposar l’Atlètic Segre amb un seguit de gols que van fer caure la balança del partit per als joves jugadors de Pulido.


Amb aquesta victòria l’Aleví E es situa segon a la classificació amb un balanç d’11 victòries, 1 empat i 2 derrotes. Manté les diferències amb el líder, amb un partit menys i tota la segona volta per disputar-se.

 

Atlètic Segre – Marc Santiago, Pol Elias, Pol Falcó, Jordi Ayuso © (1), Eiden Gutiérrez, Martí Simón i Eric Ribó (2). També van jugar Joel Giménez, Racim Hor (2), Marc Fernández, Ricardo Mazo (2) i Viktor Borisov.


ECF Les Garrigues – Arnau Sans, Sergi Botu, Guillem Farré, Adrià Moro, Biel Monné, Adrià Benet i Dídac Espuñes. També van jugar Miquel Morlans i Àlex Pérez.


Àrbitre – Marc Llurdes Viera

 

Carles Pulido (Entrenador Aleví E)


Com valores la victòria de l’equip?

Crec que vam jugar un partit bastant bo en línies general, vam saber sortir de la pressió del rival des de darrere enllaçant bones jugades fins a finalitzar a porteria. Tot i això, i el resultat final, tampoc va ser el nostre millor partit, ja que crec, que podem i hem de ser més intensos amb pilota i sobretot sense.


Com veus a l’equip en aquesta temporada?

Fins al moment la temporada està sent molt bona, estem escalant posicions per intentar apropar-nos al màxim al líder, perquè volem lluitar per la lliga fins al final. Els jugadors han millorat moltíssim tant tècnicament com tàcticament, però el més important és la cohesió i la unió de grup que s'ha anat formant en tots els partits i entrenaments.

El bon ambient i l'esforç durant tots els entrenaments i partits que portem, crec que encara ens faran ser millors.


Jordi Ayuso (Capità Aleví E)


Com heu vist el partit els jugadors?

Crec que vam jugar força bé, vam treballar tots junts durant tot el partit i vam intentar jugar en equip, ja que com sabem dins de l’equip, tots junts som millors.


Com esteu vivint la temporada?

Estem fent una bona temporada. Vam aconseguir guanyar al líder de la lliga i vam demostrar que podem fer-ho molt bé, ara no ens podem confiar i amb una mica d'actitud lluitarem per guanyar la lliga. !

 

Kommentare


bottom of page