top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

PREBENJAMÍ A - Retrobament amb la victòria

Els petits jugadors entrenats per Mario Sampietro comencen l’any amb una victòria i un gran joc després de cedir el seu primer empat de la temporada en la jornada anterior.


El partit es va decidir en un magnífic primer quart on l'equip va tenir les idees molt clares, mostrant-se molt eficaç de cara a porteria, on van marcar fins a 4 jugadors diferents. En el segon quart el ritme del partit va baixar, tot i que l'equip va continuar treballant com un conjunt defensant tots els intents de fer gol de la Bordeta.


Durant la segona meitat del partit va seguir la mateixa tònica, amb un millor posicionament al camp que va permetre veure un bon joc fins al final del partit. Els assistents van poder gaudir del millor partit de la temporada d’aquests petits jugadors i d'aquesta manera, el prebenjamí A, comença l'any nou d'una manera brillant.


Els de Sampietro continuen líders a la classificació amb 78 gols a favor i 10 gols en contra, sumant 9 victòries i 1 empat, en els 10 partits disputats fins al moment.

 

Atlètic Segre – Hugo Gavela, Alexander Rodríguez (1), Aritz Pérez, Noel Raya (1), Siloan Kyeve (2), Thiago Moreno © (3) i Sergi Tomàs (3). També van jugar Jan Gázquez i Nil Miró (2).


Bordeta – Farouk Zaari, Jordi Ruiz, Ian Luengo (1), Mohammed Taybi, Quim Carmona, Jordi Sopena i Jan Fité.


Àrbitre – Hèctor Craviotto Nogué

 

Mario Sampietro (Entrenador del Prebenjamí A)


Com valoraries la temporada dels nois fins al moment?

La trajectòria de l'equip és ascendent, l'equip cada vegada té més conceptes i entén millor el joc. Sí que és veritat que som una mica irregulars, però és comprensible per l’edat que tenen els jugadors. L'equip encara té marge de millora i continuarem treballant en cada entrenament per a continuar creixent com equip independent de la nostra classificació.


Thiago Moreno (Capità del Prebenjamí A)


Com heu vist el partit amb els companys?

El partit ha estat molt bé, hem treballat molt. Estic molt content perquè l'equip ha fet un bon partit i ens hem divertit molt jugant junts. Esperem continuar jugant així de bé!

  Comments


bottom of page