DANONE NATIONS CUP 2017

February 7, 2017

Espectacular qualificació del nostre equip Aleví A en la fase territorial jugada avui a Mollerussa. L'equip ha obtingut una de les dos places que donen opció a jugar la fase final autonòmica a la ciutat esportiva Dani Jarque del RCE Espanyol.
Ens hem classificat amb un bagatge de 14 gols a favor i tan sols un en contra, hem obtingut la classificació en el partit final al guanyar per 7-1 al bon equip del Tancat de Vendrell que previament havia eliminat al Lleida en la fase de grups.
Felicitem tot l'equip i us encoratgem a continuar en aquesta linea de treball i humilitat que ens ajudaran a aconseguir les fites que ens puguem marcar.
SENTIMENT BLANC I VERMELL, FORTS I UNITS.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

A ANDORRA

May 27, 2019

1/10
Please reload

Entrades recents

May 27, 2019

May 27, 2019

May 27, 2019

May 27, 2019