L'Aleví "A" Pentacampió

May 11, 2017

 

Avui el nostre equip alevi A ha assolit una fita única, s'ha proclamat campió de la lliga preferent, amb aquest títol l'equip ha guanyat cinc títols de lliga consecutius en les darreres cinc temporades , fet difícil d'igualar.
Desprès d'una temporada molt dura i complicada els nostres jugadors han aconseguit ser un autèntic equip, amb el total suport de pares i entorn del club que ens ha portat a obtenir el títol de campions de lliga a una jornada pel final i que ens dona el passaport per a la disputa del Campionat de Catalunya el proper mes de juny en representació del futbol de Lleida.
Felicitem a tot l'equip, tècnics, pares i familiars per aquest campionat tant dessitjat per tots.
SENTIMENT BLANC I VERMELL, FORTS I UNITS.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Victòria molt important!!

January 20, 2020

1/10
Please reload

Entrades recents

January 20, 2020