L'ALEVÍ C Campions a Vendrell

September 13, 2017

 


Amb el nostre equip alevi C en una final molt emocionant que ha finalitzat amb empat a 5 front el Mas Catarro de Sta. Margarida i els Monjos, l'empat ens ha portat als penalts que hem guanyat aconseguint el títol de campions.
Destacar el fair play dels dos equips que ha quedat reflectit quan els nostres jugadors s'han aturat per deixar-nos fer un gol per compensar un altre que nosaltres habiem marcat quan l'altre equip s'havia aturat er atendre un jugador nostre.
Enhorabona a tot l'equip per la victòria i l'esportivitat demostrada i tambè els nostres competidors en la final.
SENTIMENT BLANC I VERMEL, FORTS I UNITS.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

Victòria molt important!!

January 20, 2020

1/10
Please reload

Entrades recents

January 20, 2020