TEMPORADA HISTÒRICA

June 5, 2018

Amb l'ascens del nostre equip juvenil B a la categoria preferent hem culminat una temporada històrica pel nostre Club i pel futbol de LLeida.
Mantenir la categoria juvenil nacional, ascens dels equips juvenil B a preferent, cadet, i infantil a divisió d'honor, continuar a preferent amb l'infantil B, campions de preferent alevins , quatre títols de campions en la categoria alevin de sis equips inscrits, un campionat en benjamins i babys ha estat la punta de l'iceberg.
Però el més destacable és el treball, honestetat i humilitat en el decurs de la temporada de TOTS els jugadors, tècnics i més integrants del Club Atlètic Segre, sense els que hagués estat impossible aconseguir les fites que ens marquem, cadascun dins de les nostres habilitats. 
Felicitem a tots els equips del Club des dels babys més petits als juvenils que finalitzen la seva etapa en el futbol base.
Gràcies a tots.

SENTIMENT BLANC I VERMELL, FORTS I UNITS.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

A ANDORRA

May 27, 2019

1/10
Please reload

Entrades recents

May 27, 2019

May 27, 2019

May 27, 2019

May 27, 2019

May 12, 2019