ALEVÍ E..CAMPIONS!!!

April 25, 2019

 Transcendental partit entre els dos millors equips de la competició per a decidir el campió.
El partit ha començat amb domini local però la SE AEM amb ràpits contracops arribava amb molt perill a la nostra porteria, arribant a la mitja part amb un panorama molt negre pels nostres interessos ja que l'electrònic reflectia un contundent 0-3 favorable als visitants que significava que en aquell moment els del Recasens eren campions virtuals.
La mitja part ha sentat molt bé al nostre equip que ha sortit decidit a capgirar el resultat i en tant sols tretze minuts ho han aconseguit amb un contundent 4-3 amb gols de Pau Baró per partida doble, Albert Padilla i Abel Bisquert, però el més important era la nostra superioritat en el joc que no donava cap opció als visitants i més quan de nou Pau Baró, el golejador del partit, aconseguia el cinquè gol que tancava el partit i donava el triomf i el títol de campions al seu equip.
Felicitats a tots pel títol, però el més important és que heu cregut i ho heu aconseguit.
SENTIMENT BLANC I VERMELL, FORTS I UNITS.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades destacades

A ANDORRA

May 27, 2019

1/10
Please reload

Entrades recents

May 27, 2019

May 27, 2019

May 27, 2019

May 27, 2019

May 12, 2019