top of page

Política de planter

Al Club Atlètic Segre, des de la desaparició de l’equip Amateur l’any 1996, ens hem dedicat de ple a impulsar el futbol base. Un fet que ho demostra és que als nostres equips s’han format molts jugadors que han estat contrastats a nivell de futbol professional.

 

El primer jugador que va donar el salt va ser Lluís Moragues, jugador que vam traspassar al FC Barcelona i que va arribar a ser jugador internacional per Espanya fins a la categoria sub 21.


Altres jugadors del nostre planter que també han donat el salt al futbol professional són:

Oscar Oliva (FC Barcelona), Jonathan Santos (RCD Espanyol), Bruno Saltor (València CF), Albert Batalla (FC Barcelona i Almeria CF), Fede Bessone (FC Barcelona), Oscar Villanova (Real Madrid), Marc Carballo (FC Barcelona), Mahamadou Janneh (Almeria CF), Edgar Pocurull (FC Barcelona), i molts d’altres que han jugat i estan jugant a 2a i 3a Divisió Nacional; tot això demostra el bon treball formatiu que es desenvolupa al nostre club.

Cal destacar, però, com a referent al nostre ex-jugador Joan Capdevila que representa tots els valors per al Club Atlètic Segre ja que a més a més de jugar a nivell professional, al RCD Espanyol, a l’Atlètic de Madrid, al Deportivo de la Corunya, al Villarreal CF i al Benfica, de Portugal, també ha estat un gran protagonista del futbol espanyol conseguint dues Euro Copes i un Campionat del Món amb la Selecció.

POL. PLANTER

Instal·lacions

Vols conèixer el nostre club?

De forma desinteressada i amb una dedicació encomiable, alguns dels components del Club han millorat unes instal·lacions que sens dubte són un dels patrimonis més valuosos de l'entitat. En forma de diapositives fotogràfiques os volem mostrar les entranyes de l'Atlètic Segre.

INSTAL.LACIONS

Organització

ORGANITZACIÓ

Qui som?

Perquè el club funcioni, i ho faci de forma seriosa i ordenada es necessària la col·laboració, treball, dedicació i il·lusió de moltes persones. A continuació relacionem aquelles que formen part de la Junta Directiva i unes altres que sense pertànyer als òrgans de direcció desenvolupen una activitat imprescindible i necessària pel bon funcionament del club.

Scouting

Disposem d'un equip d'observació de jugadors (scouting) per categories, d'adorc amb el sistema d'organització del F.C.Barcelona

Estructura tècnica

Coordinador general esportiu

Gestor general esportiu

33 entrenadors amb diferents titulacions

2 entrenadors de porters

30 delegats

5 encarregats de material

Estructura de les instal·lacions

Pel moviment diari de jugadors i persones a les instal·lacions del club, podem qualificar al voltant de 300 esportistes diaris en una franja horària molt ajustada, de 17h a 22h, és important disposar de personal per tal de controlar-ho.

1 conserge

1 persona de neteja de dilluns a divendres

Junta Directiva

 

En mandants delegats per 6 anys:

1 President

2 Vicepresidents

1 Secretari

1 Tresorer

7 Vocals

Tots ells, sota la tutela del President, estan organitzats per comissions:

  • Social i Institucions

  • Econòmica

  • Estructural

  • Esportiva

Estructura mèdica

​La Com a complement als serveis que ofereix la Mútua de Futbolistes de la F.C.F. el Club també té estructurat un Servei Mèdic d'atenció ràpida i per a recuperacions, no quirúrgiques o post quirúrgiques.

1 fisioterapeuta

Estructura Administrativa

​La El Club porta un control total comptable del seu pressupost, complint amb les seves obligacions de caràcter fiscal, per això disposa de persones qualificades que duen a terme aquest control pressupostari

1 comptable

1 auxiliar administratiu

Estructura Social i pedagògica

​La formació social, humana i educativa amb els seus corresponents valors són els eixos vertebradors de l'entitat, al marge dels objectius, per aquest motiu el Club està dota d'una estructura pedagògica.

1 psicopedagog

1 educador diplomat en magisteri

Contacte

Dades de contacte

C. RIU EBRE,  S/N
25001 LLEIDA
Tel. 973 211 660

Coordinacio@atleticsegre.com

Facebook: Club Atlètic Segre

Instagram: @at.segre

Twitter: @AtleticSegre

Troba'ns

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
CONTACTE

INICI PÀG.

bottom of page