top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

ALEVÍ C - Continuen escalant posicions

Els nois de Txema Lesan van tancar partit excel·lent a nivell col·lectiu, aconseguint la victòria davant d’un rival directe i deixant la porteria a zero per primera vegada aquesta temporada.


L’Atlètic Segre va sortir al partit amb la clara intenció de dominar i imposar el seu joc, però certes imprecisions en el primer tram de partir va provocar arribar a la fi del primer quart amb un avantatge de tan sols un gol, obra d’Alex Sieiro. Durant el segon quart es va poder veure un partit molt disputat, però en els darrers minuts, un impuls de l’Aleví C, va permetre ampliar la distància amb dues dianes de Roger Albir.


La segona meitat va ser de domini local, amb la tranquil·litat del marcador a favor, els nois de Txema van mostrar tota la feina que porten fent durant la temporada i van poder ampliar el marcador, per emportar-se el partit i sumar la seva cinquena victòria de la temporada. També entre setmana, van guanyar el seu partit contra el Mollerussa, en quatre dies han sumat dues victòries contra dos rivals directes.


L’Aleví C es situa ara amb 15 punts a la classificació i amb tota la segona volta per davant, un equip que donarà que parlar en aquest segon tram de competició.

 

Atlètic Segre – Cristian Pelegrina, Ramon Tarruella, Iker Arenas (1), Àlex Sieiro (2), Víctor Obiols ©, Dani Leal i Hèctor Sieiro. També van jugar Eric Zaragoza, Mohamed Lahriri, Roger Albir (3) i Martí Mallat.


UE Bordeta – Aleix Amorós, Oriol Guzmán, Joan Carles Sola, Fran Caballero, Rayan Galatanu, Adrian Salinas i Cesc Carmona. També van jugar Darius Robu i Rayan Hasnoun.


Àrbitre – Adrià Ballesté Múñoz

 

Txema Lesan (Entrenador Aleví C)


Com veus als teus jugadors fins al moment, ara que acaba la primera volta?

La temporada està anant de menys a més. El fet d'incorporar nous companys, un nou sistema i una nova categoria ha fet que gran part de la primera volta hagi estat complicada, si parlem de resultats, ja que, a més a més, la majoria d'equips són de segon any. Però a poc a poc, gràcies a l'entrega dels jugadors i a les ganes que mostren per aprendre, l'assimilació del model de joc cada dia s'ha anat reflectint més al terreny de joc. L'important d'aquí a final de temporada serà continuar insistint i treballant per continuar millorant, individualment i col·lectivament. Estic convençut que a la segona volta, donarem més d'una sorpresa.


Víctor Obiols (Capità Aleví C)


Quina valoració fas de la victòria?

Ha estat un partit molt complet. Hem aconseguit per primer cop mantenir la porteria a 0. Cada cop ens entenem millor i això es reflexa al camp.


Està sent difícil el canvi a la categoria Aleví?

Aquesta primer volta de la temporada ha tingut un inici una mica difícil, ens ha costat bastant entrar a la categoria, però a poc a poc hem anat millorant i ens entenem més com a equip, i això ens està donant molt bons resultats. Aquesta segona volta anirem a per totes. Força Atlètic!

  


Comments


bottom of page