top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

INFANTIL C - Empat en un partit espectacular

El conjunt dirigit per Fernando Santamaria va oferir un gran espectacle de joc, però es va quedar sense el premi dels tres punts.


L'infantil C va sortir al camp amb ganes de guanyar a través d'un joc alegre i vistós. L'equip aconseguia trobar els seus migcampistes per generar perill, així com els jugadors de banda. Però va ser Niko qui va estrenar el marcador amb una bona desmarcada a l'espai de la defensa rival. El Baix Segrià va saber reaccionar i va empatar el partit abans dels cinc minuts posteriors al gol. Una altra vegada Niko va posar l'Atlètic Segre per davant al marcador, però una primera meitat marcada per la superioritat ofensiva de tots dos equips permetia als visitants marxar amb el 2-2 al descans.

Ja a la represa va ser l'Atlètic Segre qui va colpejar novament amb un gran gol de Palacín. La tercera vegada que s'avançaven els blanc-i-vermells al marcador semblava la definitiva, però un ràpid contracop tornava a situar l'empat al marcador. L'Infantil C ho va intentar fins al final, però no van poder aconseguir els tres punts en un partit trepidant.

 

Atlètic Segre – Quim Pérez, Max Amorós, Ivan de la Cruz, Raül Salmeron, Ricard Moll, Mohamed, Izan Valdeolivas, Joel Vernet, Nikola Blagoev © (2), Brandon Banguera i Iker Trejo. També van jugar Pep Rico, Toni Fernández, Matias Roman, Alex Cabello, Pau Franco, Guerau Mayench i Alex Palacin (1).


Baix Segrià – Pol Abad, Xevi Godia, Albert Estela, Arnau Castellón, Isaac Sánchez, Kevin Riffo, Saul Guiu, Adam Naji (1), Carles Dolcet (1), Josep Ramon i Bernardo Rodriguez. També van jugar Jordi Ribes, Biel Luque, Gerard Mendez. Blai Chimeno (1), Cesar Balleste i Joan Canadell.


Àrbitre – Santiago Álvarez Contreras

 

Fernando Santamaria (Entrenador Infantil C)


Quina valoració fas de la temporada de l’equip?

Ha estat el meu primer any com a entrenador d'un equip infantil, una edat complicada per la seva adaptació a futbol 11 en una competició amb grans equips com l'Atlètic Lleida o l'Intercomarcal. No ha estat fàcil, però a poc a poc i gràcies al treball de cada setmana vam anar trobant el nostre estil de joc i a la segona volta hem aconseguit treure punts contra equips molt complicats, com bé caracteritza a Bordalás. Però el que realment em fa sentir orgullós és veure com durant tota la temporada érem 24 jugadors entrenant; veure les seves ganes d'entrenar, de fer-ho millor cada dia i el seu comportament exemplar, no té preu.


Nikola Blagoev (Capità Infantil C)


Com has vist el partit davant del Baix Segrià?

Ha estat un partit molt igualat i amb un resultat agredolç, els dos equips hem millorat molt durant la temporada.


Com valores la temporada de l’equip?

Aquesta temporada l'equip s'ha esforçat i hem millorat molt durant aquests mesos i aquests darrers partits s'ha pogut demostrar, tot i que a la lliga no hàgim tingut els resultats desitjats.

 









bottom of page