top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

JUVENIL C - El Juvenil C torna al camí de la victòria

El Juvenil C arribava al partit després de 4 derrotes seguides, contra equips de dalt de la taula i amb moltes baixes a la plantilla. El duel contra la Bordeta va servir per fer net i tornar a sumar tres punts.


Després de l'aturada per Setmana Santa l’equip ha pogut recuperar molts jugadors i van poder afrontar el partit amb garanties de fer un bon paper. El Juvenil C va sortir amb la idea de no prendre massa riscs a l'inici de partit i tenir el control de la pilota, però sempre amb un punt d'agressivitat a l'hora de buscar la porteria rival. En la primera meitat no es van donar bona part del objectius que s’havia marcat l’equip. Es va veure poc ritme de pilota, pèrdues al mig del camp per massa passades horitzontals i poca agressivitat atacant l'àrea rival. En una pèrdua al mig del camp i una mala pressió, la Bordeta va transformar el primer gol del partit, amb el que s’arribaria al descans.


En la segona va canviar tot, després d'alguns ajustaments i l'aclariment d'objectius al vestuari, la dinàmica es va transformar i l'equip dirigit per Jordi Rodriguez va sortir amb una altra imatge. Els blanc-i-vermells no perdien tantes pilotes, van ser més dominadors i, sobretot, van arribar amb més perill a porteria contrària. Però no va ser fins al canvi de sistema que no van arribar els gols. El primer de Marcos i el segon d'Ernesto, en uns darrers 15 minuts vertiginosos de l'equip. Victòria justa que l'equip necessitava per allunyar-se de les places de descens i tenir un final de temporada tranquil.

 

Atlètic Segre – Aaron Garcia, David López ©, Pau Parramona, Aaron Toro, Arnau Borrell, Abdoul Zoungrana, Marcos Iglesias (1), Ricardo del Blanco, Brian Ojeda, Jordi Alcalà i Ernesto Pini (1). També van jugar Noel Pujol, Pau Tehas, Sergio Ruiz i Robert Ara.


UE Bordeta – Joan Fernandez, Jan Fadurdo, Walid Boukaibat, Santiago Borjabad, Adrian Ceniceros, Josu Juaniz, Axel Florensa, Mikel Oroz, Guillem Diaz, Izan Castro i Ibrahim Tangara (1). També van jugar Roger Rodríguez, Marc Martín, Osaro Edobor, Humbert Pascual, Martí Viu i Hugo Villavicencio.


Àrbitre – Juan Fernández Gámez

 

Jordi Rodriguez (Entrenador Juvenil C)


Quina valoració en fas de la temporada de l’equip?

Ha estat el primer any que he entrenat juvenils de Primera Divisió. És una edat complicada, hi ha moltes coses que competeixen amb el futbol, i sempre és difícil compaginar-ho tot pels nois. Tot i això, crec que l'equip en la majoria de partits ha competit bé, tots els jugadors han tingut molts minuts i moments de la temporada on han participat molt amb l'equip, i per la meva part, em va costar al principi, ja que no estava acostumat a la gestió de nois d'aquesta edat, però de seguida crec que tant l'equip com jo, hem trobat una situació d'equilibri emocional on tots els integrants ens hem sentit molt còmodes. Temporada enriquidora, on crec que els nois estan gaudint dels entrenaments i dels partits.


David López “Capi” (Capità Juvenil C)


Com heu viscut el partit?

Ha estat un partit molt disputat en el qual ens ha costat agafar el ritme de joc, però l'equip ha realitzat una gran segona part, aconseguint així una remuntada en el derbi que es queda a casa.

 









bottom of page