top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

ALEVÍ D - Vibrant empat de l’Aleví

Repartiment de punts al Ramón Farrús entre l’equip dirigit per Abel Moreno i l’aleví del Tàrrega, en un partit ple d’alternatives i d’emoció fins al final.


Un gol en el primer quart del Tàrrega va frenar el bon inici dels jugadors de l’Atlètic Segre que van haver de respondre a una organitzada defensa targarina. Tot i aquest cop inicial, els blanc-i-vermells van treballar curosament amb pilota i després d’arribar amb perill un parell de vegades, van poder empatar en una acció d’estratègia, abans de la mitja part.


Aquest gol va donar embranzida als nois de Moreno, que dos minuts després de començar el tercer quart, van aconseguir marcar el gol que els posava per davant en el marcador. Quedava molt de partit, però, i el Tàrrega no va tardar a tornar a empatar amb una ràpida transició. El partit era molt igualat i els dos equips van donar tot per endur-se els 3 punts, tanmateix, després que l’Atlètic Segre tornés a marcar gol gràcies a una recuperació a camp contrari, l’equip rival va aconseguir establir l’empat final al marcador.


Amb aquest segon empat consecutiu, els nostres alevins queden a dos punts del líder i afronten la segona volta amb ganes de poder seguir deixant bons partits com el d’aquest cap de setmana contra el Tàrrega.

 

Atlètic Segre – Ricardo Rodas, Biel Solanes, Gael Rué, Marc Terrado, Ian Ampuero, Luca Jiménez (1) i Aleix Vilanova (1). També van jugar El Mhedi El Mannouzi, Iyad Raghif, Àlex Lòpez (1) i Biel Maïllo.


Tàrrega – Leo Avellana, Nicolau Avellana (1), Isis Farregut, Yasser Oucharia, Jose Miguel Arias (2), Marc Marimon i Roger Pelegrí. També van jugar Laia Farré i Izan Indalecio.


Àrbitre – Samuel Gutiérrez Galera

 

Abel Moreno (Entrenador de l’Aleví D)


Com heu viscut el partit contra el Tàrrega des de la banqueta?

Considero que el partit contra el Tàrrega ha sigut el millor de l’equip quan es tenia la pilota. Ells han mostrat una molt bona defensa, però hem sabut ser pacients i circular la pilota, aspecte que ens havia fallat en altres partits, i les ocasions han acabat arribant. Algunes han entrat i altres no, i ells també han tingut opcions per endur-se el partit, però hem comptat amb una bona actuació del porter. Més enllà del resultat, estic content per l’esforç demostrat pels dos equips i el bon ambient que s’ha viscut al Ramón Farrús.


Quina valoració en fas de la temporada de l’equip?

Pel que fa a la temporada en general, crec que hem aconseguit una progressió òptima i palpable. Som un equip bastant ampli, però hem establert objectius comuns que ens fan millorar com a grup. L’esforç i l’actitud dels jugadors a tots els entrenaments facilita molt la feina del formador i no tinc dubte que aquests jugadors faran un bon salt a futbol 11!


Marc Terrado (Capità de l’Aleví D)


Quina sensació et deixa l’empat davant el Tàrrega?

Marxem contents tot i l’empat a 3 gols, el partit ha estat un dels millors per l’esforç que tots hem demostrat. I si seguim jugant com un equip, podrem guanyar molts més partits.

Com esteu vivint l’últim any de futbol 7?

La temporada des del meu punt de vista està anant bastant bé, ens esforcem molt als entrenaments i ho gaudim els caps de setmana als partits. Hem de millorar la concentració en segons quins moments, però estem molt contents amb la temporada que estem fent.

 




bottom of page