top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

ALEVÍ B - Victòria per seguir líders

L’Aleví B de l’Atlètic Segre volia acabar l’any amb la mateixa bona dinàmica que l’ha portat a liderar en solitari la lliga.

Només li quedava un obstacle, el Tàrrega. Que arribava al partit després d’aconseguir 3 victòries, 2 empats i de caure derrotat en 5 partits. El partit va començar de manera immillorable per l’equip dirigit per Jonatan Jiménez, que en només 5 minuts ja dominava al marcador per 2-0. La primera part va ser de total domini local i es va arribar al descans amb un clar 5-0.

La segona meitat va començar amb un Tàrrega més valent, però l’Aleví B no va deixar-se sorprendre i amb un gran joc col·lectiu va aconseguir arrodonir una gran victòria per acabar l’any com a líders en solitari, aconseguint el ple de victòries i amb un balanç de 101 gols a favor i 8 en contra.

Atlètic Segre – Izan Pascual, Felix Vargues, Gerard Pina (1) ©, Izan Angulo (1), David Iacob (1), Kelvin Amoah (2) i Ignasi Revés (2). També van jugar Jan Arbonés (1) i Ot Cuberes (2).

Tàrrega – Pol Manau, Reda Rachidi, Ayman El Baghdadi, Ander Castillo, Ferran Raich, Gerard Calderó i Alexander Llinas. També va jugar Zakaria Sahel.

Àrbitre – Unai Guerrero Tello

Jonatan Jiménez (Entrenador de l’Aleví B)

Quines sensacions t’està deixant la temporada de l’equip?

Molt bones, una temporada que podríem definir com a perfecta. Portem 11 victòries en 11 partits i som dominadors en tots ells, amb les idees molt clares. Estic molt content de la feina que estan fent els nois.

Gerard Pina (Capità de l’Aleví B)

Quina és la clau de l’equip per seguir amb aquest ritme de victòries?

Aquesta temporada està sent molt enriquidora i profitosa, ja que estem treballant molt en equip i cada vegada ens entenem més entre nosaltres i això es reflecteix en el terreny de joc, jugant cada vegada millor i sent generosos entre nosaltres. Això és fruit que aprofitem al màxim tots els entrenaments i els consells del nostre entrenador.

Tots som competitius, però alhora gaudim molt fent el que més ens agrada, jugar a futbol tots junts en equip i això crec que queda reflectit en els partits que juguem, com el del Tàrrega, en el que vam sumar 3 punts més a la classificació, tot jugant en equip, gaudint i mantenint-nos Forts i Units!!! Visca Atlètic Segre!!!