top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

ALEVÍ G - L’Aleví G desplega el seu millor joc per guanyar el partit

Els nois entrenats per Mario Arnau van completar un dels millors partits de la temporada per superar al Mig Segrià.

L’Atlètic Segre va sortir al partit molt concentrat i amb les idees molt clares. Es van mostrar molt sòlids defensivament i així ho demostra el resultat de 0-0 en acabar el primer quart. En els segons quinze minuts de partit, els blanc-i-vermells van intensificar els seus apropaments a l’àrea rival i van aconseguir transformar dos gols.

A la represa, va seguir la dinàmica de la primera meitat i no va ser fins als darrers 10 minuts que l’Atlètic Segre va sentenciar el partit amb cinc gols gairebé consecutius.

Amb aquesta victòria l’Aleví G s’enfila fins a les 7 victòries i s’apropa a tan sols un punt del Mig Segrià.

Atlètic Segre – Dani Mejias, Nicolas Popa, Iker Rivas ©(3), Marc Argilés, Adam Gnassi, Marc Lopez (1) i Moussa Sidibe. També van jugar Guerau Barranco, David Palacín (1), Biel Ollé (1), Yerai Gonzalez i Ferran (2).

Mig Segrià – Rayan Maknoun, Ian Jové, Marc Castillo, Nil Góngora, Damià Barrufet, Oriol Godoy i Iker Espada. També van jugar Joan Gonzalez, Unai Olea i Alex Fernandez.

Àrbitre – Sergi Prieto Maria

Mario Arnau (Entrenador Aleví G)

Estàs satisfet amb l’evolució de l’equip?

Molt, considero que tots han crescut molt en aspectes futbolístics, però també pel que fa als valors que transmet l’esport. S’estan esforçant cada setmana més i ells també veuen aquesta millora que és el més important.

Iker Rivas (Capità Aleví G)

Com valores la victòria de l’equip?

Hem anat de més a menys a mesura que anava avançant el partit i considerem que és una victòria molt important de tot l'equip. Hem pogut veure que junts som molt bons!

Com està sent la temporada de l’equip?

Hem lluitat i complit els nostres objectius. Hem anat millorant cada setmana amb l'esforç de tot l'equip i s'està veient als últims partits que estem jugant.