top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

BABYS A - Els més petits fan gaudir al Ramón Farrús

Partit magnífic dels més petits de la casa que van rebre la visita dels petits jugadors del Mig Segrià. Durant l’hora del vermut, els jugadors dirigits per Lídia Huguet, van fer gaudir als seus familiars d’un partit en què tots dos equips van disputar amb total esportivitat. Els babys A de l’Atlètic Segre segueixen la seva progressió amb un gran joc davant del Mig Segrià.


Adama Keita amb 4 gols anotats i Nil Orrios amb un hat trick, van obrir el camí de la victòria per l’Atlètic Segre. Equip que solament ha encaixat sis gols en contra i que encara no ha perdut cap partit. Esperem seguir gaudint de l’alegria dels més petits al Ramón Farrús i que els puguem veure créixer, com a futbolistes i com a persones, a la nostra escola de futbol.

 

Atlètic Segre – Aritz Calleja, Marc Rodríguez, Lucas Perera (1), Nil Huguet (1) i Gorka Mallada. També van jugar Jordi Vidal, Nil Orrios (3) i Adama Keita (4).


Mig Segrià – Tiago Arevalo, Adrià Casanoves, Pau Parlade, Raul Morlans i Enzo Tome. També van jugar Julen Florensa, Ben i Eric Mor.

 

Lídia Huguet (entrenadora Babys A)


Com definiries la temporada de l’equip fins al moment?

Una temporada que fins ara podríem definir com a “perfecta”, ja que no hem perdut ni empatat cap partit de les 9 jornades que s’han disputat. Molt content de la tasca que estan fent els jugadors, que creuen en tot el que se’ls hi demana i estan molt implicats i il·lusionats de poder assolir el gran objectiu que tenim marcat. Sabem que encara no està decidit i únicament pensem en el següent partit.


Quina evolució estan tenint aquests petits jugadors?

Estic molt contenta de l’evolució que ha fet aquest equip, tant futbolísticament com amb la pinya que estan fent i l’unit que es veu l’equip. La temporada va molt bé i cal seguir treballant tot i ser invictes a la lliga.


Aritz Calleja (capità del Babys A)


Què ha set el més important del partit contra el Mig Segrià?

Vam estar molt units i vam lluitar en equip i al final vam poder fer molts gols. Sempre juguem com un equip respectant-nos i passant-nos la pilota. Els gols són de tot l’equip, per tant, els celebrem sempre junts. Amb moltes ganes de tornar a jugar després de vacances.


 Σχόλια


bottom of page