top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

BENJAMÍ A – Pas de gegant del Benjamí A

Els nois dirigits per Isaac Vidal i Guillem Palou van fer el millor partit de la temporada en el moment clau, davant d'un rival directe en la lluita per la Benjamí Preferent.


L'Atlètic Segre va sortir al partit amb les idees molt clares i sabent que davant tenia un gran rival com el Cervera. Els blanc-i-vermells no es van deixar sorprendre en cap moment i al cap de dos minuts de partit ja va obrir la llauna. El benjamí A va mostrar un joc coral, en una primera part excel·lent que tancava Tarba amb dos gols més.


A la represa, va seguir la mateixa dinàmica de partit, amb un gran domini del joc per part dels locals, però també de les ocasions. Que a mesura que anaven passant els minuts s'anaven convertint en gols que ampliaven l'avantatge al marcador.


Victòria clau, davant del tercer classificat, en les seves aspiracions de guanyar la categoria Benjamí Preferent. S'allunyen a quatre punts del segon classificat i a cinc del Cervera.

 

Atlètic Segre – Hugo Gracia, Nico Morales (1), Dennis Guillaumet, Biel Mullol ©, Alexandre Roman, Leo Ibañez i Cesc Piñol (1). També van jugar Pol Álvarez, Martí Jiménez (2), Negueba Sissoko (1) i Alexis Tarba (4).


Cervera – Eric Pomés, Soumayl Sangaré, Eric Espinagosa, Pau Porta (1), Gerard Sánchez, Aday Martínez i Jonathan Fernández. També van jugar Gerard Gómez, Martí Clofent i Martí Roig (1).


Àrbitre – Carlos Lavega Alonso

 

Isaac Vidal (Entrenador Benjamí A)


Com estàs vivint aquesta nova experiència?

Està sent una temporada molt bonica, en la qual estem creixent des del primer dia, tant a nivell de joc, com d'entrenaments i d'equip... fet que ens ha portat al millor moment des de l'inici d'aquesta. A poc a poc, els jugadors s'han anat trobant més còmodes amb el que el cos tècnic els hi demana, i crec que un dels aspectes més importants, que ens està ajudant a créixer com ho estem fent, és la millora individual de cada un d'ells. Així doncs, l'objectiu que tots ens hem marcat fins a final de temporada es seguir creixent dia a dia per acabar la temporada amb el nivell més alt possible. A nivell personal, considero que està sent un any amb un aprenentatge molt alt, gràcies principalment als jugadors que estic tenint la sort d'entrenar, com també als companys amb els quals puc compartir dia a dia aquesta feina tan bonica!


Biel Mullol (Capità Benjamí A)


Com has vist el partit?

Vam sortir molt concentrats i això va fer que les coses anessin bé des del primer minut. Vam agafar ràpidament avantatge al marcador i el partit va sortir molt bé, gràcies al treball de tot l’equip.


Com valores la temporada que està fent l’equip?

La valoració és molt bona. Som un gran equip, tenim una molt bona relació entre tots, jugadors i entrenadors des de l'inici. Hem treballat molt als entrenaments i tot això ha fet que hàgim anat de menys a més, i així ho volem continuar fent. Realitzant una segona volta millor que la primera. Estem molt il·lusionats davant la possibilitat de quedar primers a la lliga.

 





bottom of page