top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

BENJAMÍ D - Victòria plàcida del Benjamí

L’equip dirigit per Gilbert Lavilla i Pol Izquierdo tanca la primera volta de campionat amb una victòria a casa contra l’EF Urgell.

El Benjamí D va sortir al camp molt concentrat, però es van veure sorpresos per la intensitat del rival durant els primers minuts del partit, que els va permetre imposar el seu ritme. Fins que abans del minut 10, un ràpid contracop servia per establir l’1-0 al marcador. El gol va donar la confiança i tranquil·litat necessària a l’Atlètic Segre per agafar el ritme de partit. Més endavant, dos gols seguits d’Oriol Bach permetien als locals arribar al descans amb un clar 4-0 al marcador.

Ja a la segona meitat, l’equip es va relaxar i l’Urgell es va retrobar amb les bones sensacions dels primers minuts, per aquest motiu el tercer quart va acabar amb un parcial de 0-0. Finalment, l’Atlètic Segre va poder tancar el partit amb dos gols més en l’últim període.

El Benjamí D tanca la primera volta amb un balanç de 8 victòries, 3 derrotes i 1 empat, amb 52 gols a favor i 22 en contra, que li permeten situar-se cinquè en la classificació.

Atlètic Segre – Jaume Salvia, Lucca, Biel Craviotto (1), Adam Chahidi, Oriol Bach © (2), Jan Pasanau i Martí Orrios (1). També van jugar Moro Sidibé, Abdou Ndiaye, Arnau Falcó i Jeshua Yerei

EF Urgell – Albert Bros, Nil Pons, Martí Agudo, Gerard Teixidó, Roger, Roc Martínez i Damià Vilaplana. També va jugar Ayoub Achoukhi.

Àrbitre – Ian Farreres Fernàndez

Gilbert Lavilla (Entrenador Benjamí D)

Com esteu vivint la temporada des de dins?

La temporada va agafant bon ritme, vam començar que ens costava fer entrenaments bons i fluids a causa de tenir la plantilla tan llarga (13 jugadors), però setmana rere setmana ens hem anat acostumant i hem anat agafant dinàmica d'equip, que és el que més ens faltava. Actualment l'equip està unit i molt ben treballat, la dinàmica és molt bona per encarar la segona volta de la lliga, que de ben segur tindrem millors resultats, i al final, ens veurem a la part més alta de la classificació. Penso que l'equip està capacitat per assolir aquest objectiu i amb ambició i treball podem aconseguir-ho. Per acabar vull fer una menció a la feina del 2n entrenador (Pol Izquierdo) i del delegat de l'equip (Albert Lavilla) que també són part de l'equip i fan possible que tot vagi sobre rodes.

Oriol Bach (Capità del Benjamí D)

Com ha anat el partit?

Hem sortit molt concentrats, ens hem esforçat molt en defensa i en atac, i això s'ha vist reflectit en el resultat final.

Quin balanç fas d’aquesta primera volta de lliga?

Al principi ens va costar una mica, però a poc a poc ens anem trobant millor. Cada vegada ens coneixem més i això fa que les coses surtin millor. Intentarem esforçar-nos encara més aquesta segona volta i millorar els resultats de la primera.