top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

CADET B - Reacció del líder

Partit molt igualat al Ramon Farrús, entre el nostre Cadet B i el Mig Segrià, corresponent a la jornada 9 del campionat de Primera Divisió Cadet. El conjunt visitant arribava al partit amb un balanç de 3 victòries, 2 empats i 2 derrotes, mentre que el conjunt dirigit per Òscar Salvadó ho feia amb ple de victòries. En la primera part, el rival es mostrava millor posicionat que nosaltres i va disposar d’ocasions de gol que faria que es fiquessin per davant en el marcador en dues ocasions. Tot i els dos gols del Mig Segrià, l’equip ha sabut reaccionar i ha arribat al descans amb el marcador empatat a dos gols, gràcies a les dianes de Pablo Sánchez i Alvaro Canela.

L’Atlètic Segre ha sortit més endollat després del pas pels vestidors i amb l’ambició de continuar amb la bona dinàmica de resultats de la temporada. Marcel Navés, ha transformat el seu segon gol de la temporada per posar en avantatge l’Atlètic Segre. I quan faltaven poc més de 15 minuts per al final del partit, Lamin ha tancat el marcador amb el 4-2 definitiu.

Victòria clau per als jugadors de Salvadó en un partit vibrant que ha tingut alternatives per tots dos costats i que s’ha decidit per petits detalls, en una lliga molt igualada i que seguim liderant amb ple de victòries, i ja en són 8.

Atlètic Segre – Roger Solsona, Dan Valle, Lluc Cayuelas, Marcel Navés (1), Ferran Morell, Roger Querol ©, Pablo Sánchez (1), Dídac Trullols, Fernando Basto, Guifré Ordeig i David Cirjan. També van jugar Cherif Ba, Biel Segura, Oriol Palau, Marcel Rius, Ruben Pallejà, Alvaro Canela (1) i Lamin (1).

Mig Segrià – Gerard Hurtado, Adrià Aubets, Izan Duaigües (1), Albert Garcia, Xavier Burgués, Alex Narbona, Francisco Peregrino, Rubén Pardo, Pol Raluy i Andreu Cabiscol (1). També van jugar Pol Latorre, Miquel Sancho, Unai Capons, Iker López, Hugo Peregrino i Adrià Vilamajó.

Òscar Salvadó (entrenador del Cadet B)

Com definiries la temporada de l’equip fins al moment?

Una temporada que fins ara podríem definir com a “perfecta”, ja que no hem perdut ni empatat cap partit de les 9 jornades que s’han disputat. Molt content de la tasca que estan fent els jugadors, que creuen en tot el que se’ls hi demana i estan molt implicats i il·lusionats de poder assolir el gran objectiu que tenim marcat. Sabem que encara no està decidit i únicament pensem en el següent partit.

Roger Querol (Capità del Cadet B)

Com valores la victòria davant el Mig Segrià?

Ha sigut un partit molt difícil, ja que s’han avançat en el marcador dues vegades. Entre tot l’equip, donant-nos ànims i ajudant-nos entre nosaltres hem pogut treure el partit i els 3 punts s’han quedat al Ramón Farrús.

Com esteu vivint la temporada?

Estem fent una molt bona temporada. Sabem que és una temporada molt difícil en la que si ens ho proposem, aconseguirem el que voldrem i per això no hem de baixar el ritme d’entrenaments i dels partits i anar sumant de 3 en 3.