top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

CADET C - Partit vibrant del Cadet

L’equip arribava al partit davant del Pla d’Urgell amb nombroses baixes a la plantilla i van veure com els remuntaven un 2-0 a favor.

L’Atlètic Segre va sortir al partit amb molta empenta i concentració i va viure els seus millors minuts aconseguint el primer gol, gairebé en la primera acció del partit i el segon, abans del minut 5. Tot i això, la reacció dels visitants no es va fer esperar i al minut 9 retallaven distàncies, amb un gol de Vidal. Una primera meitat emocionant i on van passar moltes coses, la tancava el Pla d’Urgell amb el seu segon gol, que feia pujar l’empat al marcador.

A la segona meitat el Cadet de l’Atlètic Segre intentava retrobar les bones sensacions dels primers minuts, però sense massa encert. Tot i el bon partit dels nois entrenats per Joaquim Álvarez, els visitants van transformar el definitiu 2-3, per culminar la seva particular remuntada.

Els blanc-i-vermells acaben la jornada amb 13 punts a la classificació a només 6 punts del quart classificat i amb partits pendents per jugar.

Atlètic Segre – Joan Antoni Vidal, Daviti Papuashvili, Walid Errajaoui, Àlex Cases, Joan Macià, Pol Perpinyà, Juan Ekanga, David Naranjo, Joel Franco (1), Hugo Luna i Eric Rivas © (1). També van jugar Zacaria, Pere Villanueva, Mohamed Malick, Alejandro Celma, Marc Cambrodí i Guillermo Salvia.

Pla d'Urgell – Marc Graño, Arnau Gou, Arnau Sellart, Blai Balagué, Marc Falguera, Dani Rodríguez, Marc Llonga (1), Eloi Pedrol (1), Izan Vidal (1), Àngel Ibarra i Isaac Amorós. També van jugar Miquel Font, Noel de la Torre, Bernat Miquel, Xavier Eroles i Joel Criado.

Àrbitre – Xavier Ortíz Pèrez

Joaquim Álvarez (Entrenador Cadet C)

Quin balanç fas de la temporada fins al moment?

L’equip no ha tingut sort amb les lesions i ho notem en els entrenaments i els partits. Tot i això, el grup està treballant cada vegada millor i estic convençut que acabarem la temporada amb millors resultats i molts aprenentatges.

Eric Rivas (Capità del Cadet C)

Com vau viure el partit?

Va ser un bon partit de l’equip, sobretot els primers minuts, quan ens vam ficar per sobre en el marcador i dominant en tot moment. A la segona part vam perdre una mica la concentració i ens van remuntar el partit, però sortir satisfets pel treball del grup, tot i la derrota.