top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

CADET D - Victòria treballada del Cadet D

El Cadet D d’Oriol Mujal aconsegueix la victòria davant del Pinyana en un partit molt complet de tots els jugadors.


La primera meitat va començar amb alternatives per tots dos conjunts, però va ser l’Atlètic Segre qui va colpejar primer, gràcies a un gol de Sissoko. Però la resposta no va tarda en arribar i, solament, tres minuts més tard va arribar l’empat del Pinyana. Abans del descans, novament Sissoko va posar en avantatge al conjunt local.


A la segona meitat van arribar els millors moments de futbol de l’Atlètic Segre que els van permetre marxar en el marcador i certificar una nova victòria com a locals.


El Cadet D es situa sisè a la classificació amb un total de 40 punts i un balanç de 12 victòries, 4 empats i 6 derrotes.

 

Atlètic Segre – Marc Salamó, Jordi Gracia, Adrià Escolà, Genís Sans ©, Ethan Rodríguez, Karam Bouzid, Max Coit, Alberto Padilla, Pablo Iglesias (1), Souleymane Sissoko (3) i Mohamed Sissoko (2). També van jugar Àlex Parramona, Pol Mullor, Guillermo Salvia, Arnau Rates (1) i Hamzha Diakite.


Pinyana – Jan Sala, Adrià Gregori, Marcel Codina, Sergi Sanjuan, Enzo Alcalde, Famidou Cisse (1), Gerard Sordo, Olau Rodríguez, Sergi Duque, Oriol Ganau i Marc Gonzalez. També van jugar Walid Ben Kaddour, Tamir Ben Kaddour i Oriol Roma.


Àrbitre – Roger Riu Carulla

 

Oriol Mujal (Entrenador Cadet D)


Com valores la temporada de l’equip?

Els jugadors han fet un gran canvi de principi de temporada fins ara, estan en una edat que si s'impliquen poden mostrar un gran canvi i així ho estan fent, tant en l'àmbit tècnic com tàctic ha anat en augment i en constant evolució. Estic molt orgullós d'aquest equip!!


Genís Sans (Capità Cadet D)


Com heu vist el partit des del camp?

La veritat és que al començament del partit ens ha costat, ja que un error grupal ens ha provocat l'empat, però més tard hem començat a jugar i a dominar el partit per complet. Tant amb ocasions a favor com en contra.

Finalment, hem acabat amb una bona victòria molt treballada per tots els jugadors i entrenadors de l'equip que cada un o hem fet el millor possible.


Quina valoració faries de la temporada de l’equip?

La temporada ha sigut complicada perquè hi havia tant equips com camps complicats. Hem treballat molt intensament per assolir el nostre objectiu, que es basava a lluitar el màxim possible la lliga. Durant la temporada hem tingut baixes importants que, tot i això, ens han continuat donant suport.

També cal remarcar que durant la temporada hem tingut alguns alts i baixos, però sempre continuant endavant. L'equip agraeix els reforços que han arribat durant tota la temporada.

 









bottom of page