top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

DEBUTANTS B - Diversió i emoció amb els mes petits de la casa

El vent i el fred no va ser impediment per que els jugadors del Debutants B poguessin gaudir de debó en un match molt entretingut que es va emporatr finalment el EF Guissona.


Els inicis del partit van ser molt igualats i disputats, fins hi tot els nostres es van avançar al marcador, però els de Guissona van saber reaccionar ràpidament i van marcar dos gols.


Tot i això, es va continuar lluitant pel partit fins que es va aconseguir l’empat que donava un plus d’emocio al partit . Però malgrat l'esforç i la lluita durant tot el partit , els de Guissona van estar molt més encertats de cara a porta i aconseguir la victòria.

 

Atlètic Segre B – (3) .- Manuel, Adam, Marco, Ariday (2) i Marcelo. També van jugar Elian (1), Eric, Lucas i Marti

Entrenadora : Nuria Vargas


EF Guissona – Nicolas, Marc (2), Eric Gabriel (3), Pol (1) i Roc. També va jugar Luca

Entrenador : Fausto Vilchez


Arbitre .- Joan Seuma

 

NURIA VARGAS (Entrenadora Debutants B)


Com definiries la temporada de l'equip fins al moment?

Una temporada una mica irregular, ja que ens costa finalitzar les jugades amb gol i reaccionem tard a la pèrdua de pilota, això es reflecteix en els resultats dels partits, ja que molts partits iniciem el marcador, però no aconseguim tancar els partits amb un bon resultat a favor. Tot i això, estem molt contents del progrés dels jugadors durant la temporada, s'impliquen tant en els entrenaments com en els partits, posen actitud per superar-se futbolísticament.


Quina evolució estan tenint aquests petits jugadors?

Estan tenint una molt bona evolució, ja que mostren molt interès a aprendre i millorar. A més a més hi ha hagut un gran canvi des de l'inici de temporada, en el que cada jugador pensava de manera individual, en canvi, ara pensen de manera col·lectiva i per un bé per l'equip.

 









bottom of page