top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

BENJAMÍ B - Suma un empat en un partit vibrant

El Benjamí B, dirigit per Sergi Arroyo i Alexandre Pagu, van protagonitzar un emocionant partit a l’annex del Ramon Farrús davant del Tàrrega. En tot moment l’Atlètic Segre va tenir una proposta atractiva i ofensiva, tenint la pilota i generant perill en tot moment. Tot i el domini en una jugada aïllada, el conjunt de la capital de l’Urgell es va avançar al marcador en una bona definició del davanter del conjunt blaugrana. Els d’Arroyo van tenir diverses ocasions per igualar el partit, inclòs un travesser després d’un magnífic xut de Luca Roca.


No va ser fins a la represa que un gol de Marc Masamunt igualava el matx per al conjunt local. El partit va entrar en un tram de nervis i imprecisions que es podia decantar per tots dos costats. L’oportunitat més clara pels locals va tornar a arribar amb un gran xut des de la distància de Luca, que novament es va trobar amb el travesser. Al final, repartiment de punts entre tots dos equips que van fer vibrar als assistents d’un gran partit formatiu.


L’Atlètic Segre es manté a la part alta de la classificació amb les opcions intactes per optar a tot.


 

Atlètic Segre – Gerard Tor, Pol Piqué, Erik Peinado, Issam el Mouttaki, Isaac Armijos, Edgar Maillo i Marc Masamunt (1). També van jugar Max Gracia, Biel Sans, Luca Roca, Àlex Bessó, Àlex Ordoñez © i Dani Rodríguez.


Tàrrega – Stanislav Ribun, Eiden Guardia (1), Mouhamadou Barry, Felix Donea, Marc Salvadó, Arnau Pons i Pau Reina. També van jugar Aboubacar Maiga, Luis Dolcey, Fadi Cherkaoui, Ibrahima Diallo i Gerard Miró.


Àrbitre – Carles Salse Carrera

 


Sergi Arroyo (entrenador del Benjamí B)


Com has vist l’equip al llarg del partit?

Els moviments treballats han sortit a la perfecció, per aquest motiu hem generat moltes ocasions encara que no ho hem sabut materialitzar. Tot i això, l'equip ha donat una molt bona imatge. Els nois ja tenen ganes de tornar a jugar el següent partit per treure's aquest mal gust d'avui, ja que ells sempre volen guanyar.

Quina valoració pots fer de la temporada fins al moment?

La temporada està evolucionant de manera espectacular. Dona gust veure la progressió que han fet els jugadors des de l'inici de temporada i com cada partit que juguen s'ho deixen tot per guanyar. Penso que si seguim en aquesta línia, farem una gran temporada, ja que som un gran grup. Els jugadors tenen moltes ganes de millorar dia a dia i això es fa notar després al cap de setmana. Tenim uns objectius marcats des del principi de temporada que si seguim evolucionant com a equip els aconseguirem.


Àlex Ordoñez (capità del Benjamí B)


Quines sensacions et deixa el partit d’avui?

Vam jugar molt bé i vam crear moltes ocasions de gol, però no vam aconseguir el resultat que esperàvem. El partit va acabar 1-1 i ens vam posar un xic tristos però l’entrenador ens va felicitar perquè vam fer un bon partit, generant moltes ocasions de gol. Així que esperem guanyar el proper!!

Com veus l’equip en tots els dies que porteu junts?

Som un bon equip amb moltes ganes d’aprendre i ens animem els uns als altres per a millorar. Els millors dies de la setmana són aquells que entrenem i que juguem partit. I sé que tot l’equip sent el mateix.. Espero que fem una gran temporada I que la gaudim al màxim.


 


bottom of page