top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

INFANTIL A - Continua ferm en el liderat

Nova victoria dels de Marc Grau i Marc Alvàrez “Quini” davant del Sant Cugat en un partit que es va resoldre per la via ràpida, ja que al minut 7 el marcador assenyalava un contundent 3-0 favorable als locals.

Una sortida fulgurant va fer que pràcticament en les 3 primeres arribades es pogués marcar gol. Un plantejament agresiu d’anar a pel partit des de la sacada inicial va fer que els visitants no poguessin aturar el bon joc dels locals, sobre tot amb continues arribades per les bandes.

La primera part hagués pogut acabar amb algún gol mes ja que la superioritat dels de casa era notoria. A la segona part el Sant Cugat va fer un pas endavant per mirar de redreçar la situació i va fer que els locals no acabessin de trobar el ritme de partit adient. Els visitants van aconseguir reduir distàncies a falta de 20 minuts i van generar alguna ocasió mes, però que van ser ben solventades per la defensa local.

En resum victoria merescuda i treballada i toca ja pensar en el proper partit i seguir sumar per fer valdre la important diferencia de punts que es te respecte al segon classificat

Atlètic Segre – Eric, Ethan , Oriol, Ricard, Jan ©, Alex, Jordi, Eduard (1), Marc Marí, Xavier (1), Gerard (1). També van jugar : David, Didac, Guillermo, Adrià, Hamzha i Marc Cambrodí

Sant Cugat – Albert G., Ivens, Sergi, Alvaro, Héctor, Ivan (1), Guillem, Ignasi, Adrià B., Marc, Adrià S.. També van jugar : Ayman, Pau, Lucas i Albert A.

Àrbitre – Edgar Boix

Marc Grau (Entrenador Infantil A)

Partit molt important on tenim una posada en escena molt bona, sentenciant el partit en els primers 10’. Un rival ficat en bloc baix i defensant amb molta densitat de jugadors que feia que fos difícil generar accions de perill. Tot i el seu bloc baix, en la 1a part vam aconseguir generar moltes situacions de superioritat per fora i generar moltes accions de perill. En la 2a part, el rival va avançar més les línies i va venir a fer una pressió més alta on no vam estar encertats en els inicis i no vam aconseguir ficar el ritme de partit que tocava. Fruit d’això el rival va aconseguir marcar un gol i tenir alguna acció de perill. Queden 6 jornades per acabar la lliga i tenim ganes de seguir amb la bona dinàmica de resultats i de joc per acabar aconseguint l’objectiu.

Jan Guerrero (Capità Infantil A)

Com has vist el partit?

A la 1ra part vam sortir molt enxufats i vam aconseguir marcar molt ràpid, tot i que al minut 20 vam baixar el ritme de partit. A la 2a part no vam sortir tant enxufats com a la primera i ens va costar més ficar un ritme de partit alt i generar ocasions de perill.

Com valores la temporada fins ara?

Estem competint molt bé i hem evolucionat a millor des del primer partit de lliga fins ara, a més a més, hem format una pinya increible, som com una gran família i em de seguir així per no baixar el ritme, si volem aconseguir l’objectiu pel qual estem lluitant des del primer dia.