top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

INFANTIL B - Victòria convincent de l’Infantil B

A la mateixa hora que els babys, l'Infantil B rebia la visita del sempre complicat Mollerussa. Tots dos conjunts situats a la part alta de la taula i empatats a 16 punts a la classificació. Durant els primers minuts de partit l'Atlètic Segre ha aconseguit posicionar-se a camp contrari i això ha permès generar dues ocasions als jugadors dirigits per Ricard Cervelló. Poc temps després, gràcies a una acció de pilota aturada ha arribat l'1-0 al marcador.


La segona part ha seguit la mateixa dinàmica, els locals intentant dominar el matx i el Mollerussa volent aprofitar les seves ràpides transicions per generar perill a la porteria defensada per Carlos i Eric. No obstant això, l'infantil B ha anat madurant el partit i ha aconseguit augmentar la diferència amb els gols de Roger i Eudal. Finalment, Joel Romaní ha tancat el marcador amb un magnífic gol des de la distància. Resultat final de 4-0 en un gran partit d'aquests nois en el seu primer any de futbol 11, l'equip es consolida en la quarta posició amb 6 victòries, 1 empat i 3 derrotes.

 

Atlètic Segre – Eric Salamó, Genís Segarra, Àlex Gòmez, Jan Pampols, Marc Armero, Roc Antonio, Pablo Rojas, Nolasc Mas, Miguel Canela, Bruno Ibáñe (1) i Eudal Nogué. També van jugar Carlos Garcia, Joel Romaní (1), Adan Buzgar, Roger Cuberes, Biel Cruz i Pol Rivas.


Mollerussa – Domenec Llanes, Jaume Pané, Eudald Sans, Juan Carabali, Genís Mayoral, Iker Rodríguez, Nabil Mouimi, Ricard Bacardí, Jordi Cervelló, Hamza Maiga i Haitam. També van jugar Xavi Gomez, Abdel, Wendgundi, Jordi Juanmartí, Alan Betancourt i Roger Escalé.


Àrbitre – Adrià Ballesté Múñoz

 

Ricard Cervelló (entrenador Infantil B)


Com heu viscut el partit des de la banqueta?

Partit molt competit on el rival ens ha exigit durant la major part d'aquest. Hem sortit amb les idees clares i amb la intenció de portar el partit on nosaltres ens sentim més còmodes.


Està sent difícil aquest primer any de futbol 11 per als jugadors?

Ens hem agafat aquesta temporada com un any d'adaptació al futbol 11. La majoria de jugadors de la plantilla són de primer any i el més important és que vagin agafant sensacions amb les noves mesures del camp i amb el canvi del futbol 7 al futbol 11. Tot i això, no hem volgut deixar de banda l'aspecte competitiu, ja que resulta molt rellevant el fet que els jugadors creguin amb el que es treballa durant els entrenaments i no hi ha millor manera de fer-ho que intentant sumar punts durant el transcurs de les jornades.


Quin aspecte consideres clau per la gran temporada que esteu realitzant?

Procurem que els jugadors es sentin a gust durant els entrenaments i els partits i la millor manera, des del nostre punt de vista, és que es diverteixin amb la pilota i que trobin el sentit entre el que s'entrena i com ho volem aplicar als partits. Sabem que la lliga on ens trobem és molt competitiva, ja que hi ha molts equips que són de segon any i que tots els equips et posen dificultats, però l'objectiu principal, a banda de l'adaptació i l'aspecte competitiu, és intentar formar jugadors que siguin de profit per al Club en un futur.


Com valores l’evolució de l’equip?

Arribats a les vacances de Nadal, estem força satisfets amb la progressió dels jugadors a nivell individual i col·lectiu. No obstant això, volem seguir treballant intensament, perquè a finals d'any puguem estar satisfets amb el joc de l'equip i perquè tots els jugadors puguin afrontar les següents temporades amb unes bases futbolístiques sòlides.


Bruno Ibáñez (capità Infantil B)


Com veus l’equip en aquest primer any de futbol 11?

Està sent una temporada d'adaptació per a nosaltres, però amb el transcurs dels entrenaments cada vegada ens trobem millor posicionats al camp. Sabem de la importància d'anar sumant punts, com els d'avui contra el Mollerussa, i si ens esforcem i ens mantenim forts i units podrem fer un bon paper en aquesta lliga. Amunt Atlètic Segre!

 



bottom of page