top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

INFANTIL D – Retrobament del premi de la victòria

Els nois dirigits per Sergi Genís van haver de suar per vèncer al Tàrrega en la jornada 16 de campionat. L’equip va emportar-se el partit en una gran segona meitat.

El partit va començar amb certs dubtes per part dels locals que veien com un Tàrrega molt ben plantat al darrere els hi posava les coses molt difícils. L’Atlètic Segre ho intentava sense encert, fet que els feia arribar amb empat a 0 gols al descans.

A la represa es va veure un equip més insistent, amb més intensitat i amb la voluntat d’aconseguir la victòria. Cap al minut 50 de joc, Maxi amb un excel·lent xut amb el peu esquerra aconseguia obrir la llauna i posava en avantatge a l’Atlètic Segre. Amb la tranquil·litat del primer gol, l’equip va continuar buscant la porteria i rival i, tan sols 6 minuts després, va arribar la sentència obra de Pau, que tancava el marcador i els 3 punts.

L'equip arriba als 8 partits invictes amb 1 empat i 7 victòries seguides que els permet seguir a la part alta de la classificació.

Atlètic Segre – Pol Gàzquez, Roger Navés, Joan Ros, Biel Piñol, Èric Sas, Cesc González, Ousmane Barry, Maxi Dianov (1), Biel Cabau i Christian Misut. També van jugar Pau Herrero ©, Martí Bach, Omar Zaaraoui, Teo Piñol, Pau Martín (1) i Aboubacar Keita.

CEEF UE Tàrrega – Jordi Ruiz, Meritxell Creus, Yassin Douz, Mohamed Amin, Pol Davins, Eric Escoda, Mohamed, Nassim Albani, Carlos Abadias, Adam Haki i Ilias El Hassnaoui.

Àrbitre – Unai Guerrero Tello

Sergi Genís (Entrenador Infantil D)

Quina valoració fas del partit?

Vam tenir un partit bastant difícil. Davant vam tenir un equip molt ben tancat, la primera part va acabar 0-0, nosaltres vam crear molt, però vam estar poc efectius de cara a porteria. A la segona part l'equip va sortir amb una mica més de ritme i d'intensitat vam crear també moltes oportunitats i vam poder marcar 2 gols, que ens van donar una important victòria.

I de la temporada?

Considero que l'equip està fent una molt bona temporada, tot i les dificultats que suposava canviar de futbol 7 a futbol 11. Cada cop es nota més la millora gràcies a l'esforç i treball de tot l'equip. És un grup que ja és més que un equip, és una petita família i això es veu reflectit en els entrenaments i els partits

Pau Herrero (Capità Infantil D)

Com has viscut el partit des de dins del camp?

La primera part no vam sortir gaire bé, però va anar avançant el partit i vam anar trobant el nostre joc. A la segona part ja vam sortir millor i vam poder marcar els dos gols que necessitàvem.

T'està agradant la temporada de l'equip?

Jo crec que tot l'equip està jugant bé i crec que tots ens portem bé els uns amb els altres i, a més a més, ens entenem al camp. Això fa que gaudim jugant, que cada dia juguem millor i guanyem partits.