top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

JUVENIL A - Repartiment de punts davant el Vilaseca

El partit entre el Juvenil A de l’Atlètic Segre i el Vilaseca, enfrontava dos rivals amb dinàmiques complicades i amb la intenció de donar la volta a les seves respectives situacions.


Durant la primera meitat el conjunt local va poder dominar el partit, atacant un equip que defensava en bloc molt baix i provava sort amb transicions ràpides. Va ser al minut 27, que Pol Ibars rematava de cap al fons de la xarxa una centrada de Sergio. Mentre que 10 minuts més tard, Edgar Pla ampliava l’avantatge anotant un gol d’oportunisme dins l’àrea del Vilaseca.


La segona meitat es va veure marcada per dues expulsions, una per a cada equip. Això va donar aire al conjunt visitant que a l’hora de partit retallava diferències al marcar un gol olímpic i cinc minuts més tard, el mateix jugador, firmava l’empat. Amb les taules al marcador, el conjunt local va buscar el gol que els donés la victòria, però el resultat final va repartir 1 punt per a cada equip.


Amb aquest punt l’Atlètic Segre trenca una dinàmica de 3 partits sense puntuar i es col·loca amb 18 punts a la classificació. La propera jornada, el conjunt dirigit per Edu Begué visitarà al Marianao Poblet, tercer classificat del grup 1 de Juvenil Preferent.

 

Atlètic Segre – Andreu Lladonosa, Sergi Arroyo, Raú Ronda, Àlex Sanz, Pol Simó, Marc Rius, Pol Ibars (1), Alexandre Pagu, Gerard Solà (1), Edgar Pla i Sergio Espinar.També van jugar Julen Cámara, Albert Juárez, Àlex Àlvarez i Aron Rodrigo.


Vilaseca – Peter Falola, Fernando Fernández, Nestor Martínez, Edgar Mesa, Alberto Serrano, Héctor Ureña, Jose Valerio, Denis Fopiani, Eric Van Middelkoop, Victor Martin i Ian Poblet (2). També van jugar Aaron Moreno, Aldahir Leon, Aleix Alcañiz, Adrià, Amadou Diallo i Antonio Gómez.


Àrbitre – Xavier Ortiz Pérez, Jaume Pla Mateos i Oriol Lampurlanes Oliu.

 

Edu Begué (Entrenador Juvenil A)


Com esteu vivint la temporada?

Està sent una temporada complicada perquè les expectatives eren molt altes i ara ens trobem a mitja taula. Tot i així, hi ha molts objectius per perseguir i ens queda tota la segona volta per disputar. Hem de continuar creixent com a equip, continuar formant jugadors, fer-ho el millor possible i fer-ho amb la millor actitud possible en cada entrenament i en cada partit. Aquest equip ha de ser un referent per al club i un orgull per a l’escut que representa. Seguim amb la màxima il·lusió i estem convençuts que canviarem la dinàmica i acabarem la temporada de la millor manera possible.


Alexandre Pagu (Capità del Juvenil A)


Quina valoració faries del partit?

Va ser un bon partit de l’equip, sobretot en la primera meitat on no vam acabar de materialitzar les ocasions que vam tenir. A la segona meitat vam perdre una mica la concentració i vam encaixar els gols de l’empat, però a nivell global va ser un bon partit de l’equip.


Com veus a l’equip des de dins?

L’equip està treballant i entrenant molt bé cada setmana i els resultats segur que tornaran a arribar i podrem acabar la temporada d’una forma positiva.

 






bottom of page