top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

JUVENIL B - Remuntada del Juvenil B

El Juvenil B, dirigit per Ivan Lara, va poder remuntar el gol inicial de l’Igualada amb una gran segona meitat que va servir per sumar els tres punts.


Els locals van sortir al partit amb certs dubtes i l’Igualada va colpejar primer, després d’una badada col·lectiva que va aprofitar Costa per inaugurar el marcador. Amb aquest resultat es va arribar al descans.


A la segona meitat l’Atlètic Segre va sortir més concentrat i amb les idees clares. Des de la seguretat defensiva i limitant els errors que els havien portat a encaixar el gol igualadí, van aconseguir posar setge a la porteria rival. Les ocasions, però, no es transformaven en gol. Fins que als 80 minuts, una gran jugada individual de Daouda servia per assistir Toni que a boca de canó empatava el partit. Un minut més tard, aprofitant l’efecte del primer gol, Samba anotava el 2-1 amb certa fortuna després d’un rebot en el seu xut.


Amb aquesta victòria el Juvenil B es situa quart a la classificació amb 10 triomfs, 3 empats i 7 derrotes i allarguen la bona dinàmica de les darreres setmanes.

 

Atlètic Segre – Joan Penella, Samba Gnamadio (1), Marc Ruíz, Marc Martín ©, Daouda Koné, Pau Muntanyola, Pau Aguilar, Marc Chavarri, Antoni Mayoral (1), Genís Angerri i Pau Arbós. També van jugar Guillem Camí, Pol Esteve, Mateu Cabal, Ricardo del Blanco i Jordi Alcalà.


Igualada – Anderson Chamusca, Kevin Gimenez, Alex Caceres, Rafael Villegas, Adrià Fernandez, Marc Ortega, Oriol Costa (1), Muluken Gusi, Victor Borrell, Ander Venteo i Pau Fernandez. També van jugar Pol Moyes, Adrian Sevilla, Adria Claramunt, Gerai Gomez, Joan Almirall i Carloes Romero.


Àrbitre – Gerard Creus Soler, Aleix Villardosa Monne i Aleix Quintana Batllori

 

Ivan Lara (Entrenador Juvenil B)


Com heu viscut el partit des de la banqueta?

Hem iniciat el partit una mica dubtós en com situar el bloc, ja que el rival tenia jugadors per poder córrer a la nostra esquena i no volíem pressionar a dalt. La primera part el descuit del gol ens ha fet anar a remolc en alguns moments. A la segona part, hem set protagonistes de la pilota durant tot el temps, trobant per fora situacions fins a zona de fons. En 2 minuts hem remuntat el partit i estem molt contents per la victòria i pel treball.


Quina valoració fas de la temporada de l’equip?

Des que vam agafar l'equip, a la jornada 13, ens vam proposar uns objectius primordials. Un era deixar d'encaixar gols i l'altre era poder competir els partits a tots els rivals. Jugar a aquesta preferent, tan competitiva, amb pràcticament tota la plantilla de primer any fa que tot costi molt més. Els jugadors han cregut en les nostres idees i encara que ara mateix portem bona dinàmica, hem de continuar amb el treball i la humilitat per poder aconseguir els objectius del club.


Marc Martín (Capità Juvenil B)


Quina ha estat la clau per a remuntar el partit?

Sabíem que seria un partit molt complicat. La primera part ens va costar molt, ja que cometíem errors innecessaris. A la segona meitat vam sortir amb molta fe per poder remuntar el partit. Segurament limitar els nostres errors ens va portar a aconseguir la victòria.


Com valores la temporada dels companys?

No està sent una temporada fàcil, tenim l'objectiu molt a prop, però no ens hem de conformar i volem ser més ambiciosos.

 

Comments


bottom of page