top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

PREBENJAMI C - Vibrant remuntada del Prebenjamí C

L’equip entrenat per David López va aixecar el resultat en un partit molt emocionant davant del Mollerussa.


Es va viure un partit molt igualat entre el Prebenjamí C de l’Atlètic Segre i el Mollerussa. Els locals van ser els primers en trobar porteria, però els visitants van contestar just abans del descans, per enviar el partit amb empat a la mitja part.


A l’inici de la segona meitat el Mollerussa es va posar per davant i no va ser fins al final del partit que l’Atlètic Segre va remuntar el partit amb gols d’Ibai i Dani, que posarien el 3-2 definitiu.


El Prebenjamí C es situa sisè a la classificació amb un balanç d’11 victòries, 2 empats i 6 derrotes i acumula cinc jornades consecutives guanyant.

 

Atlètic Segre – Julen Ramírez, Ibai Nausia (1), Souleymane Konate, Imran El Abdli, Daniel Zaragoza (2), Mohamed Taybi i Bhoye Barry ©. També van jugar Haruna Sabaly, Youssef i Ismael Said.


Mollerussa – Ferran, Mohamed Ouariddine, Amir Assaffah (2), Jaume Niubó, Yahia, Pau Sanahuja i Loutou. També van jugar Rayan i Sulayman.


Àrbitre – Mohamed El Azaoui

 

David López (Entrenador Prebenjamí C)


Quina valoració fas de la temporada?

Temporada amb moments de tot tipus, però en la que estem competint molt bé tot i ser de primer any. Aquesta segona volta l'equip ha millorat molt i esperem aconseguir millorar respecte la primera volta.


Bhoye Barry (Capità Prebenjamí C)


Com vas viure el partit?

Molt bon partit de l'equip, tots ens hem esforçat molt per aconseguir aquesta victòria contra el Mollerussa.


Com està sent la temporada de l’equip?

Estem aprenent molt i hem millorat molt des del principi de temporada.

 









bottom of page