top of page
  • Foto del escritoratleticsegre

PREBENJAMÍ B - Victòria sòlida del Prebenjamí B

L’equip entrenat per Alexandre Pagu va aconseguir tornar a la línia de la victòria superant al Mollerussa amb una magnífica segona meitat.

L’Atlètic Segre va superar el seu rival durant els primers minuts i va materialitzar-ho amb el primer gol, tot just començar el partit. Per la seva banda, el Mollerussa també va ensenyar les seves cartes i va aconseguir marxar al descans amb el 2-1 al marcador, amb gol d’Artur.

Ja a la segona meitat, els nois de Pagu van intensificar la seva pressió al Mollerussa i uns excel·lents minuts de Cabrero van permetre sentenciar el partit per l’Atlètic Segre.

Amb aquesta victòria el Prebenjamí B se situa amb un balanç de 9 victòries, 1 empat i 9 derrotes i deixa enrere una dinàmica de tres partits sense guanyar.

Atlètic Segre – Ian, Joel Castañón ©, Matei Olariu (1), Carlos Soler (1), Alex Gabriel, Eloi Cabrero (4) i Sebastian. També van jugar Eric Fortes, Abdoul Diakite i Biel Vinyals.

Mollerussa – Marc, Axel Bellmunt, Cesc Ballesté, Artur Chaplynskyy (1), Marc Higueras, Marc Crespo i Dan Moreno. També van jugar Quim, Blai Serrano i Mamadou Danfakha.

Àrbitre – Mohamed El Azaoui

Alexandre Pagu (Entrenador Prebenjamí B)

Està sent una temporada molt bona on els nens estan aprenent, progressant i millorant moltíssim com a futbolistes i molt més com a jugadors. A més, estem jugant molt bé els últims partits, encara que en alguns no aconseguim el resultat desitjat.

Joel Castañón (Capità Prebenjamí B)

Com vas viure el partit?

Crec que vam fer un molt bon partit i que vam jugar molt bé, tot i que encara ho podem fer millor i ens esforcem cada setmana per millorar. Però el més important és que ens ho vam passar molt bé.

Com està sent la temporada de l’equip?

Hem millorat molt, però encara tenim marge de millora i tenim ganes d’escalar posicions a la classificació, tot i que és una lliga molt difícil on els rivals també fan les coses molt bé.